Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
55
Subota 24.05.2014.
08:08
B. Božin - Vesti A
"Pobednica Evrosonga Končita Vurst je podelila duhove. Sada je naljutila i jednog duhovnika! Srpski mitropolit Amfilohije, najviši crkveni velikodostojnik Crne Gore, tvrdi: Končita Vurst je kriva za poplave na Balkanu..." - tako u ironičnom tonu započinje vest koju je nemački "Bild" juče objavio kao udarnu na svojoj internet stranici.
Subota 24.05.2014.10:12
шта год ми мислили о Амфилохију,он је у праву за Кончиту! Није нормално да мушакрац носи сукње и да се представља као брадата жена!Није нормално,ма колико да нам та блудница Европа (верујем да тамо има пуно људи који мисле као ми) наметала силом и овим памфлет текстовима у режимским новинама као нормално.Сваком нормалном човеку то није нормално..болесне треба лечити а не "славити их"..има разних врста болести,а ово је једна од психичких.Европа се дави и гуши у сопственом смраду, смрти, содоми и гомори коју пропагирају ти заговорници ЕУ и новог вавилона.Нормалан човек све више бежи од таквих идеја и склања се по страну..Дошли дивљи истерали питоме..Да ли ће разум превладати и рећи гласно НЕ?
Subota 24.05.2014.11:03
Није смисао живота у бради, ни у полном органу, па чак ни у томе ко с ким живи. Ако узмемо Библију, а и мноооге друге књиге, смисао ћемо пронаћи у питању КАКО човек живи, где су му мисли, КАКО пише/пева/воли, а не како је одевен, или обријан. Ваљда смо у животу постигли још нешто, осим тога што смо ХЕТЕРОсексуални. Јел нам то ЈЕДИНИ квалитет у животу? Верујем да није, верујем да сте учен и паметан човек. Само напред! И леп викенд вам желим. На путу ка БОГУ у сваком од нас.
Subota 24.05.2014.17:52
па какве мисли могу да му буду када се он мушкарац облачи у жену? како такав мушкарац живи? то је девијација и какав он живот може да води ако је заиста такав? да се облачи у жену због сцене, а да је приватно мушкарац? по мени је то ЛИЦЕМЕРЈЕ И ПОРЕМЕЋАЈ ЛИЧНОСТИ.. Сутра када неко на сцени буде гузио козу, ако заговорници зоофилије успеју да промене да у СЗО да то није болест, и на тв представе да је то кул и није болест, ви ћете вероватно рећи да је то нормално! а какве мисли и какав живот може да има зоофил? мој и Ваш угао посматрања живота се разликује, и по мени ово није нормално и треба да се лечи.. али проблем ће настати када све више буде било оваквих "кончита" за које ће
Subota 24.05.2014.19:49
За мене секс није смисао живота. Поред секса, који вероватно даје лепоту и пуноћу живљељу, човек има многе друге квалитете. Кончита, рецимо, врхунски пева и допада ми се како је искористио мотив Феникса тзв. „Der Wiedergeborene/Der neugeborene Sohn". Он и пева о томе како ће се једнога дана ослободити свог тела и бити дух који игра, лети и пева, као Феникс. Да једног дана неће живети у телу које свет не мисли да му припада. ЈЕР и овде у ЕУ има хомофобије, још како, молим вас... То је борба једног човека против неумитности живота, против самога себе. Савладавање зала по узору на најјаче библијске моменте. Хвала, леп викенд вам желим.
Subota 24.05.2014.11:28
Uvrovizija je zloupotrebljena i sasvim svjesno je jako podvaljeno najmlađim gledaocima... Pomišljam šta se desilo u tim glavam djece kad su ugledli ovog učesnika, pa je još i pobjedio...strašno, koliko je to surovo i nepošteno prema tim nevinim bićima!?
Subota 24.05.2014.13:41
"Bradate zene" su od pamtiveka bile atrakcija u putujucim cirkusima, eto sada su dosle i na Evroviziju, a to je jedan veliki cirkus, cemu onda tolika buka?
Nedelja 25.05.2014.01:29
Tradicija kastrat pevaca je ovde u Evropi prisutna preko 4 veka. Pogledajte Kastrat Farinelija (ekranizaciju, naravno): https://www.youtube.com/watch?v=t9h7oB0TpLY Hvala, prijatno vece
Subota 24.05.2014.08:31
Novi svetski poredak dje izvorno posteni ljudi nemoralnim smeta-htjedose vise para napravit ocigledno na stetu vecine ljudskoga roda koji se protivi izmisljotinama prljavoga mozga-nikad dovoljnjo pare njima nece biti dok se njohova zlo-imperija iz ovog sveta ne istrebiti-izmislise da su na mesec sleteli a ispostavi se da su u pustinji filmove namestili-kolko civila u koreji i vietnamu pobise samo da sebe ko pobednika prestavise-sve isto maslo snouden asange i drugi trikovi u sadasnje vreme nista vise poverovati-ako ovim tempom nastave ovako bice covek sluga robotizovanog-sve ce da izgube al mozda bolje tako-jer poizgledu i na radost sveta raspada se americka zlo-imperija. +americanend2014+
Subota 24.05.2014.14:48
Србија ја моја земља. Ја је волим исто колико и ви. Независно од тога да ли ви пљујете другог Србина и негирате му да је Србин. Ја то не радим. Ако сам ја и грешан, то још не значи да неко други ко мене мрзи није грешан. А не да верује оном другом вернику само зато што припада истој цркви. То је као кад две глупе другарице теше једна другу: "Мила моја, твоја коса је најлепша на свету". УЗМИ ОГЛЕДАЛО, УМЕСТО ШТО ПИТАШ ДРУГАРИЦУ. И УЗМИ БИБЛИЈУ И УЧИ, КАЖЕМ СЕБИ САМОМ, УМЕСТО ДА СЛУШАШ ШТА ДРУГИ КАЖУ. небитно да ли су они митрополит, или било ко други. Хвала на пажњи, леп дан желим!
Subota 24.05.2014.17:58
то што ти заговараш је да тако кажем "православни" протестантизам.. да свако сам за себе чита Библију и тумачи је по свом нахођењу како му се допада.. то је најбржи пут за прелест и за секташење..
Subota 24.05.2014.19:55
У СПЦ данас има више струја. И господин Радовић је некада био у мањини. АКО он уопште гаји СВОЈЕ мишљење СВОЈОМ главом. Можда он само опонаша друге. Не знам. Мој став је бити озбиљан човек. Мислити својом главом. Мој став је вратити се Св. Сави и уместо на ићи на фудбалске утакмице и по Силиконским долинама, сести у библиотеци, или у парку, и читати, учити, мислити. Неретко читам и Владимира Соловјова, или Николаја Берђајева, извахредне руске мислиоце. У једном интервјуу сам чуо и Владимира Путина како цитира Берђајева. Дакле, паметни људи се разумеју у многим стварима. И није Путун тако лош како му подмеће Запад. Чак ни у људским правима. Проверите и то! Не верујте на реч. Хвала.
Subota 24.05.2014.08:33
Кад би се паре за рекламу педера дало народу, неби било гладних на овом свету! Па се питамо зашто толико невоља!
Subota 24.05.2014.11:08
Реклама се --- по дефиницији --- отплати. У супротном то не би била реклама, него полагање жртве на олтар. Човек уложи паре у рекламу, а заради 10 или 100 пута више. Дакле, ЕУ профитира од тога? Па можда, не знам. Ако је тако, онда не би било лоше да и сиромашније земље преузму тај модел зараде. Чисто логички посматрам. Или смо ми превише поштени? Не волимо новац? Ипак боље без пара?
Subota 24.05.2014.18:00
ђаво ће све човеку дати само да му узме душу! добровољно! а да човек мисли како му ето ђаво чини уступак.. неке ствари немају цену у православном свету, па чак ни та "престижна" титула победнице "евровизије".. ако нам је ово европска визија, хвала, даћу паре да не учествујемо у тој визији..
Subota 24.05.2014.20:01
Ја ценим сваког ко истински верује у неку идеју. Ваше је право да у својој кући живите по црквеним прописима. Али већини Срба треба и струја, и вода, и обнова кућа. А требају нам и добре болнице, и школе, и ауто-путеви. Тога нема без новца, добри човече. У време кад је црква владала светом, просечни људски век износио је 30 година. Да ли је можда добро умрети млад? Не знам, можда и јесте. Али ту треба видети шта мисли већина. Претпостављам да нико не жели војно-црквену хунту у Србији која би нас терала да идемо без сандала, а жене са марамама преко глава. Хвала, леп поздрав шаљем.
Subota 24.05.2014.09:05
Ништа лоше није рекао владика Амфилохије! Нигде није рекао да је Кончита узрок поплава. Чиста измишљотина, да би напалили људе да читају! "Vurst ponaša kao Isus" i da je taj "nesrećnik - za koga ne zna ni šta je, ni kako se zove - primer za to kako je zalutalo naše društvo i da bi trebalo razmisliti da li je taj put ispravan i u prirodi čoveka". Човек прича чисту иситну. Подржавам га у свајој изговореној речи!
Subota 24.05.2014.11:12
Али Вурст пева за себе, у своје име. Баш ме брига за њега. Он не срамоти своју цркву и не представља се као изасланик бога на земљи. А господин Радовић срамоти вашу и моју цркву. Ја желим поштену цркву, без педофила, без АУДИ-ја, без продаје Христа за 10 дуката..... без лечења момака-зависника од дроге лопатама, без....... без.........
Subota 24.05.2014.11:30
Ти би, ако си већ тако велики хришћанин, требао прво да желиш да себе очистиш од свих страсти и осуђивања, па онда тако чист и савршен да желиш да и сви свештеници буду такви! Иначе овде ништа мање ни ти не срамотиш своју цркву, јер осуђујеш људе, а владика Амфилохије осуђује људске грехе. Само за разлику од њега, који је дужан да прича шта је истина, а шта лаж, ти осуђујеш човека, па још и владику и цркву!
Subota 24.05.2014.11:55
Добар дан. Нисам велики хришћанин. Спознајем незнатност човекову и не осуђујем господина Радовића, само бих као човек волео да му помогнем, да би и он сутра помогао мени. И вама. Ми људи смо одговорни да говоримо истину једни другима. Тј. оно што видимо као истину. Без обзира да ли смо митрополити, или "обични" дрводеље "са Ливанских пута". Дужни смо и да читамо реч божју, а не да је узимамо иу туђих уста. "Не узимај узалуд имена господа својега". Читајмо Св. Саву, учимо се од великана: http://www.rastko.rs/ Помозимо МИ САМИ својој цркви да буде боља, да нађе пут. Ни њима није лако, бире се са великим мукама. Не љутимо се на њих, а ни на себе, ако некад од превелике муке изгубе пут.
Subota 24.05.2014.12:10
Добар дан и теби! Мислим да би већа корист за све била, да волиш да помогнеш људима тако што ћеш бити против пропагирања разног накарадног и перверзног морала преко ТВ, него нападања на владику, Више ће нам штете нанети наметање перверзне пропаганде, неко неки Ауди у нечијој гаражи. Наравно да треба и владика да буде скроман, али то је већ његов лични грех! Овде се масовно пропагира нашој деци светски неморал и блуд! Лаж се представља као истина! То је оно што нас уништава, то је оно што нам је највећа опасност!
Subota 24.05.2014.12:32
Хвала вам. Нисам ја против пропагирања неморала, за мене је реклама по себи глупа ствар. Ја сам против неморала самог по себи. Дакле, не бавим се рекламом и шта ко каже, него тиме шта ко ради. Не бавим се тиме ко има браду, или пенис, него шта том брадом, или пенисом ради. Не бавим се тиме ко је грешан, него како да ЈА не будем крешан, а да у исто време ово мало времена које нам је дато на земљи проведем са неким кога волим. ЈОш су антички пресници певали: "Плачи, туго, туго, ал ако може: нек победи ипак бог". (Есхил) Ако и ја морам да се мучим као хомосексуалан, прихватам то због истине. Али ја МОРАМ и да се борим да кажем своју истину. Увек. Да би ипак победио бог. Лап викенд вам желим
Subota 24.05.2014.12:54
Молим те да ми се обраћаш на ти! Има ту једна нетачност код тебе. кажеш: "Не бавим се тиме ко је грешан, него како да ЈА не будем грешан" Надам се да се бринеш и како да наша деца не буду грешна! Наравно да треба прво да се бавимо собом, али ја имам и троје деце, и морам да бринем и о њима! Ко овде кога осуђује што има или нема пенис? Опет дајеш замену теза! Овде се говори о пропагирању накарадних моралних вредности, где се педерлук сматра за норалну и здраву активност. Пропагира се право на лични живот, а занемарују се породичне вредности! Чак се и деца одузимају родитељима и дају једнополним браковима на васпитавање! То је пропаганда свих врста страсти, да би се људима лакше управљало!
Subota 24.05.2014.13:13
Извините што ћу вам персирати, непријатно ми је да вам улећем у приватност, обраћајући се са "ти". Моје размишљање је овако: Ја се бавим собом и својим (могућим) грехом. Ваша деца (ако смем о њима уопште да говорим) такође нека се баве својим животом и својом душом. Не зато што ја то кажем, него зато што је то логично. А то вам каже и Библија. А ако ме неко пита/чита, ја ћу му рећи шта је МОЈА истина. Али да му ја то намећем, то нипошто. Да се борим за своју љубав, да. АЛИ само праведно, и тако да никога не повредим. Ја од овога боље не умем Ако ви умете боље, реците. Ако је нека утеха, никада никога на улици нисам напао. Ни због једног јединог морала, ни неморала. Хвала на разумевању
Subota 24.05.2014.13:25
Наравно да ти извињавам, само немој да мислиш да ти је непријатно због некакве моје приватности, зато што ти се то само тако чини. Прави узрок томе што одбијаш да пређеш на "ти", је твоја гордост, које још увек ниси свестан. Али нема везе, извини што ти то директно кажем, јер немам намеру да те увредим, већ да ти помогнем. Наравно да се треба прво бавити својим исправљањем, јер се личним примером најбоље васпитавају и деца, али то још увек не мора да буде довољно, уколико се тако агресивно намећу неке друге вредности. Све то директно утиче на живот сваког човека! Како ћутати, ако одузимају децу породицама и дају је једнополним браковима? Или када у Норвешкој деци у обданишту читају бајке
Subota 24.05.2014.13:28
где су јунаци два педера у једнополном браку? Где се чак забрањује да родитеље зовеш мама и тата, већ само родитељ! А све то почиње са проглашавањем хомосексуализма као нечег доброг и нормалног! Христос је рекао да је сваки хришћанин дужан да проповеда своју веру и брани хришћанске вредности! Забијање главе у песак је равнодушје, а равнодушје је грех! Хвала и теби на разумевању!
Subota 24.05.2014.13:45
Нисам равнодушан. Можда се то и примети. Ако сам горд, хвала што сте ми скренули пажњу на то. То да се деца одузимају родитељима и да се дају хомосексуалним паровима чујем први пут. Ако то има, молим вас за линк. То треба одмах реаговати и спречити. Ја браним своју веру и своје вредности. Хришћанске вредности. Јер чак и ако сам ја грешан и у пакао ћу, то још не значи да и други и другачији људи то нису. И да ни они неће у пакао. Можда се сви ми заваравамо. Просто нам АУДИ, или порнографија ударили у главу. Зато је Патријапх Павле ишао градским. Ваљда. Мислимо да смо нешто урадили ЗА СЕБЕ ако смо осудили "педеров грех". А где је наша душа? ТО ЈЕ ПИТАЊЕ. Чак и да нема ниједног педера.
Subota 24.05.2014.14:01
Ево на овом линку имаш следећи податак: ”U Švajcarskoj je 30.000 dece oduzeto tradicionalnim roditeljima i već predato jednopolnim”. Линк: http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2014/01/12/sta-nam-se-sprema-potpuno-unistenje-porodice-i-pola/ Хришћанин треба увек прво да гледа себе и своје грехове, али и да увек указује на нападе на хришћанске вредности, а ту спадају сви могући грехови, а педерлук је само један од њих! Ко је икада поменуо да не треба гледати где је наша душа? Па то је оно прво и основно! Али то не занчи да се не треба борити против накарадне пропаганде и наметања неморалних закона! Жив био, брате!
Subota 24.05.2014.14:58
Хвала Вам на линку, Славиша. То је нека анонимна жена која пише дневнички блог. Ваљда истинит (?) Ако покренете неку акцију за повратак те деце, обавестите ме одмах. Ја не умем да нађем/отворим наведену вест. У Библији пише нешто што ја овако читам: ЧАК и ако 6 или 60 или 600 милиона људи говори да нешто није добро, или да ја нисам део хришћанства, или српства, то још увек не значи да ја то стварно нисам, и да то што радим није добро. То је само ЊИХОВА ИДЕЈА да то тамо тако пише и да то није добро. Можда ће они мене и убити зато што ме не разумеју, али "они неки" су убили и Христа. Дакле, само то сам хтео да кажем. Хвала најлепше, леп поздрав шаљем.
Ponedeljak 26.05.2014.16:53
Гордост би била када бих ја судио о квалитету вашег брака, кад бих вам брануио да свој живот под сунцем проведете како најбоље умете. Кад бих вам говорио да осим науке ништа друго не ваља, да је пола листа Библије које сам прочитао веће од свих факултета. Има таквих људи, много. Они су горди.
Subota 24.05.2014.11:41
I sta oces da mi kazes ovaj Vurst je za tebe ok? Ovo je Muzeloznik i pripada izrodima ljudskim, sodomu i gomori! U Bibliji lepo pise da se covek ne oblaci u zensku garderobu niti da se tetovira! A muzeloznici svake vrste ce zavrsiti u paklu!! Ovi drugi koje si ispod nabrojao ce odgovarati za svoje grehe kao i ovaj vurst!! Crkva je Bozija kuca i nicim nije osramocena, covek sramoti samog sebe i svoje bice! Prava Crkva Bozija je Carstvo Bozije, a ako nema ljudi koji na zemlji idu u jegovu kucu, onda je i Crkva kao objekat bez vrednosti!! Jer Isus kaze" Onde gde su dva ili vise okupljeni u moje ime i ja sam tamo medju njima" Prema tome bez molitve i pokajanja svakog od nas nema ni spasenja!!
Subota 24.05.2014.12:15
Добар дан, Nobody. Ускоро ћу вам рећи како ми се чини да иде одговор на то питање, не желим да импровизујем одговор у журби сад. Сећате ли се искушења Јова, кад он ни у највећој муци и боу не губи веру у бога. ИАКО је праведан, он пати КАО НИКО НА СВЕТУ. Бог му каже: "У праву си, Јове. Зауставићу твоје муке сада". А Јов каже: "Не, боже, ти си у праву". А зашто то каже? Па да није било тих мука, никад се не би видело колико воли бога. Тако треба и хомосексуалци. Баш због мука које свет задаје, треба да верују да бог то тако жели својим верним понизним слугама. Тј. служити некој великој правди и истини. Једног дана ће људи схватити да је то било добро за СВЕ нас. Леп дан вам желим.
Subota 24.05.2014.13:51
Verujem da su im muke velike, kada nesto sto je priroda stvorila za jednu jasnu i vitalnu namenu, koriste za nesto drugo sasvim suprotno, i po smeru i funkciji.
Nedelja 25.05.2014.01:32
Priroda nas je stvorila i da budemo srećni i da živimo dugo, i da se poštujemo i volimo, pa opet nekome bujica odnese kuću, ili dete, a nekog ljudi proklinju samo zbog odeće, ili brade. Život je komplikovan. Svi smo na redu za neku nepravdu. Slušajte pažljivo čoveka kome je nanesen neki bol. Sutra će se to i vama/nama desiti. Nebitan je RAZLOG. Verujte mi, uverio sam se da je tako.
Subota 24.05.2014.18:02
дечко, ти очито бркаш Православну са РИМОКАТОЛИЧКОМ црквом! РИМО-католичка црква заговара то "папа је бог на земљи" викаријус.. римокатолици су продавали Христа за сребрењаке и они су откупљивали грехе.. молим те, немој пљувати по нечему ако бараташ само са оним како теби одговара а притом мешаш основне ствари..
Subota 24.05.2014.09:06
Mora se reagovati,...u protivnom, ćutanje je odobravanje. Amfilohije se neumorno bori protiv đubreta sa Zapada koje nezaustavljivo dolazi. Sve u namjeri, ne bi li ih usporio u tom, toliko agresivnom protežiranju nemorala i bezobzirnosti. Ovim incidentom je najviše štete napravljeno djeci, prema najmlađima koji su još u šoku od izbora učesnika u Austriji, pa do njegove pobjede i današnjeg slavljenja i legalizovanja istog!
Subota 24.05.2014.13:17
Добар дан. Могуће је да је тако како ви кажете. Само се једно питам у мислима: шта ако нисам у праву ни ја, а ни ви? Јер то ако сам ја грешан, не значи да онај ко мене мрзи није грешан. Ако ћу ја у пакао, то не значи да мој крвник (грубо речено) исто тако неће. Можда смо сви у блату и нема нам спаса. А ја опет негде верујем у доброту у свима нама и у спас свих нас.
Subota 24.05.2014.10:33
Mora da je presvetljenom gospodinu Vladiki Radovicu cuna van upotrebe inace po karakteru bi on kresnuo Koncitu. Covek kome ne smetaju PEDOFILI u sopstvenim redovima, gviri Konciti pod suknju i komentarise zbog cega su poplave. Umesto da jase na konju on se voza u dvesta konj jakoj masini, a prica kakvo je drustvo. Drustvo je super kakvi su Bozji izaslanici.
Subota 24.05.2014.10:41
Ни мени се не свиђају неки ставови и изјаве овог владике, као ни тај прстен добијен од папе, али морам поштовати нашу веру и Цркву! Сада је можда води велики број неморалних владика, али, ако си хришћанин, не смеш пљувати по СПЦ и православљу! Ако си хришћанин, не смеш осуђивати човека, већ његове поступке! Ако си хришћанин, не смеш вређати људе, макар и били лоши! Бог и кроз неморалног свештеника врши своја Света Тајинства! Црква врши своју функцију и преко тих неморалних свештеника, а они ће за своје грехове одговарати пред Богом, и од њих ће се тражити много више, него од обичног човека, јер коме је више дато, више ће се и тражити!
Subota 24.05.2014.10:43
Иначе, било би много боље да ми "морални" престанемо да тражимо "достојне" свештенике да нам служе, а потом одемо у кафану или преваримо неког ради личне користи или псујемо и вређамо све редом! Какав нам је народ, такви су нам и свештеници!
Subota 24.05.2014.10:57
Da bi bio VERNIk, nemoram niti da verujem Vladiki Amfilohiji Radovicu, niti da cenim i odobravam njegove postupke. Vladika niti je Bog, niti je Crkva, vec samo covek kome je dato da propagira jednu veru i da sluzi Bogu i bozjoj zapovesti, onog trenutka kad prekrsi Bozju volju u mojim ocima prestaje da bude bozji izaslanik. Ja nisam vernik koji veruje politickim grupacijama sakrivenim u mantije. Ja cenim i postujem Crkvu kao versku instituciju i njoj polazem racune, a ne nekom ko se bavi glupostime i nebulozama krijuci se ispot svestenske odre.
Subota 24.05.2014.11:12
Мислим да сам горе био врло јасан, и да желиш, ти би видео где грешиш! Уколико напишеш: "Mora da je presvetljenom gospodinu Vladiki Radovicu cuna van upotrebe inace po karakteru bi on kresnuo Koncitu" шта би то требало да буде? Докле ћемо ми неморални да тражимо да нас служе само високоморални свештеници? Исповедамо се Богу, а не свештеницима! Молимо се Богу, а не свештеницима! Боље оставимо свештенике с њиховим гресима, и окренимо се нашим безбројним гресима. Не прође ни 1 минут, а да човек не згреши, да не осуди неког, да не опсује, или не пожели неко зло или туђу ствар! Да не причамо вређањима, која су код тебе врло чест случај. Исправљај се брате, а и ја ћу себе, како умем и знам!
Subota 24.05.2014.14:49
Tuces brate ko Maksim po diviziji. Hteo bi nesto da kazes ali neznajuci kako treba ti citava knjiga da objasnis jednu stvar. Svaki pravoslavac u Srbiji vidi i zna kakav je Vladika Amfilohije Radovic, sam Patrijarh je rekao da radi sta hoce i po licnom nahodjenju. I kako cu ja sutra da odem u Crkvu i imam Veru u njega? Doduse vidim da ima svojih istomisljenika koji cak i odobravaju njegove postupke, ali ja licno ne i mogu otvoreno reci da mi se gadi kao svesteno lice i njegovo propagiranje vere. Hvala Bogu pa su u manjini a ni svestenike imamo vecinom za ponos. Tu tvoju teoriju slobodno obesi macku o rep i soli pamet nekom drugom.
Subota 24.05.2014.21:00
Како ћеш да имаш веру у њега? Па јел се ти исповедаш Богу или њему? Ја сам ти рекао како нас уче Свети Оци, и тамо нема ни трунке мог мишљења, али ти очигледно врло мало знаш о својој вери, када пишеш такве небулозе! Извини, али, пошто видиш какав је владика, да ли видиш и какав си ти сам? Изгледа да не видиш! Ти би да судиш, а очигледно си и сам пун грехова.
Subota 24.05.2014.15:55
Имајмо у виду, драги Славиша, да је наука та која је продужила живот на 75-80 година. У најбоље време религије, у средњем веку, животни век је био око 30 година. Ко зна, можда је боље умрети млад, рећи ће неки верски фанатик. А можда и није? Уз сву моју оданост ризници велике религијске мудрости, ја знам добро да вакцине нису створене уз кандила, него испод микроскопског стакла. АЛИ често уз огромну љубав која би и Христа расплакала.
Subota 24.05.2014.18:38
а шта је са оним "ајде Боже помози" које научници говоре када траже начине да им неки експеримент успе? и када сви ми који нешто правимо, градимо, стварамо исто то у себи помислимо или изговоримо?
Subota 24.05.2014.20:08
Научници са којима сам ја у контакту то не говоре. Идем и на предавања и трибине врхунских стручњака овде, са америчких и руских универзитета, и са највећих научних ТВ канала и нигде то нисам чуо. Штавише, они не воле када ја позитивно говорим о религији. А у контакту сам са неколико јако добрих научника у неколико земаља.
Nedelja 25.05.2014.14:41
Јер сви смо ми у некој религији атеисти. Знате како? Рецимо то што ви и ја верујемо у Христа, то за Муслимана не значи ама баш ништа. Или за Будисту, или Јевреја. За њих смо ми АТЕИСТИ, тј. немамо бога, јер верујемо у неког дрвосечу, уместо у бога. Не верујемо ви и ја ни у грчког Зевса, ни у египатског Рамзеса, ни у стотине и хиљаде хинду богова. Али ми кажемо: да ја бирам да у твојој религији будем атеиста. У ТВОГ бога ја не верујем. Значи атеизам је судбина у некој мери, обрни-окрени. НИКО не верује у све богове света, колико ја знам. Јел тако? Исправите ме ако грешим.
Subota 24.05.2014.11:18
Некада је ђаво људе преводио жедне преко воде тако што се одене у лепе хаљине, или им шаље халуцинације хране и пића, док ови умиру у блату и муци са ранама по рукама. А то ђаво ради исто и данас. Само су глумци други. Као озбиљан човек, бавим се својом душом, јер пред богом нема циле-миле, нема "шта да радим, мој Амфилохије је рекао тако". Бог ће рећи: "Да, али си имао очи да видиш и учи да чујеш, а ипак си веровао Амфилохију. Јер си био лењ духом". Хвала вам на пажњи и леп викенд желим свима.
Subota 24.05.2014.11:58
Vecina tih popova su spijunirali za, udbu i cinkarili.a ovaj iso i klecao kod pape.za ovu nakaradu iz sodome vursta né treba trositi reci.dakle i jedan k drugi na slici su sektasi. jedzn je Patrijarh Pavle, a nnegov zamenik je cestiti Artemije.
Subota 24.05.2014.12:35
Kончита, тако млад-а а нема менструацију. Митрополит треба да га -је игнорише, осим ако...
Subota 24.05.2014.13:55
Bilo pozitivnim ili negativnim komentarima vi pridajete važnost "predmetu polemike"..Ostavite se ćorava posla, imamo prečih stvari. (Molim malo pismenosti i jezičke kulture!)
Subota 24.05.2014.15:16
To uopste nije slucajno, jer Bild pripada Axel Springer Verlag. A ,njegovi sponzori su FDP,CDU,CSU, Konrad-Adenauer-Stiftung, i mnogi drugi vampiri. Axel Springer Verlag je dao 50 Mil. € za financiranje ukrajinskih fasista . Njima to tako odgovara! Helmut Kohl,Klaus Kinkel i Hans-Dietrich Genscher! Ma daj ljudi nemoj da budete smesni!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)